DMSPILJAM

Et Dansk gamejam på tværs af landet

Hvad er DMSPILJAM?

DMSPILJAM er et 48 timers GameJam hvor der bliver lavet spil til et bestemt tema over én weekend. Jammet er primært online, men man er selvfølgelig velkommen til at lave åbne eller lukkede lokationer og jamme sammen . Når man har uploadet spillet om søndagen vil spillene derefter bliver bedømt af nogle dommere og vinderspillet findes.

Der er ikke defineret et bestemt antal af jams om året og der er mulighed for at der kommer flere i løbet af et år.

Hvorfor blev DMSPILJAM lavet?

Tilbage i 2019 holdte Starcade en pause og derfor stod DM i spiludvikling et sted hvor vi måtte vælge mellem at lade være med at afholde vores event eller afholde det selv.

Udfordringen ved selv at afholde eventet var at spilfestivalen tiltræk mange gæster der kom for at se hvad hele festivalen bød på og ikke kun for et enkelt event.

Da DM i spiludviklingen er bundet op på at der er gæster at fremvise for, så det sort ud for 2019. Der var dog stadig interesse for at have en eller anden form for DM i spiludvikling og det endte med at vi lavede vores første DMSPILJAM i 2019.

Hvordan foregår DMSPILJAM?

Vi bruger itch.io til at oprette gamejammet og til at uploade spillene. Man kan melde sig til at deltage til jammet og udvikle hjemmefra eller finde et sted og jamme sammen med andre.

Næste GameJam

Det næste GameJam bliver ikke “DMSPILJAM” men vi laver et almindeligt jam i sommerferien. Du kan finde det på:
https://itch.io/jam/gamelabjam-august-2021

Find os på Discord